havefun

Best OF CÉZÉ

Friss topikok

Linkblog

Broáf

2007.05.22. 13:51 | czking | Szólj hozzá!

Címkék: aktuál szoci broáf credit

Lészen vala a munka. Jó kis Sztahanov. Szocialista érzelmű. Na mostan én mindig is csipáztam. Nem baszod el az idődet mindenféle blogokra. Most is itt nyaraltatom magam 40 fokba. Demineka? Megkapom netto 28e .Lebontom órára ,lófasz se. Cserébe ülök és IRCzek, vagy pókerezek. Broáf.

Lészen vala a tanulás. Jó kis Churchill. Liberális érzelmű. Na mostan én ezt is mindig csipáztam. Nem baszod el az idődet mindenféle blogokra. Nem is tanulok. Most. Mert kell a kredit. Meg a pénz. Győrbe is lejártam alkalom szor 3000+IC. Lebontom évekre, 20 év tanulás: netto 28e. Cserébe ülök és várom hogy a számba repüljön a sültgalamb. Broáf.

Lészen vala a nőzés. Jó kis Jenna. Demokrata érzelmű. Na mostan én ezt is mindig csipáztam. Nem baszod el az idődet mindenféle blogokra. Nincs is nőm. Most. Voltmár meg lesz is ,dehát ha valamelyiknek van munkája akkor dolgozik és buta mert nem tanulhat, azért dolgozik. Ha meg tanul,ideje nincs meg pénze nincs. Én meg nem tartom el. Havi 28 netto. Olyan meg nincs hogy én ne kellenék. Mert a demoráciában mindenki ugyannyit kap. Broáf.
 
Tanulság: Ha Szocialista vagy valamit kapsz. Ha nem, akkor kaphatnál. Mondjuk egy rendőrfaszt a szádba. Broáf

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása